De keuken streeft continu naar verbetering en vernieuwing, op onze kaart vind je dan ook klassiekers gecombineerd met eigentijdse gerechten. Waar mogelijk en haalbaar werken wij graag met lokale leveranciers. Voor elk moment van de dag, of je nou komt voor ontbijt lunch of diner, hebben we een uitgebreide keuze. Tot sluitingstijd van het restaurant zijn er diverse borrelhapjes te bestellen.
ONTBIJT
CROISSANT – 4,5
aardbeienconfituur
TOSTI KAAS – 6,5
met of zonder ham, geserveerd met ketchup
AMERICAN PANCAKES – 12
huisgemaakt met vers fruit, kokos plakes an maple syrup
ACAI BOWL (VN) – 12
bowl van acai en banaan geserveerd met crunchy cacao granola, kokos vlakes en blauwe bessen
FRANS ONTBIJT – 9,5
een croissant met aardbeienconfituur, toast met roerei en een mini pain au chocola
ITALIAN EGGS – 12
uitsmijter met Coppa Nostrano en Grana Padano afgemaakt met zoete paprika. Geserveerd op wit of bruin brood
SCANDINAVIAN EGGS – 14
uitsmijter met zalm en kruidenroomkaas, geserveerd met spinazie en kappertjes. Afgemaakt met Hollandse op wit of bruin brood
LUNCH
BROODJES
TOSTI KAAS – 6,5
met of zonder ham, geserveerd met ketchup
HALLOUMI (VN MOGELIJK) – 13
ongerijpte kaas geserveerd met auberginespread, courgette, pompoen en aubergine afgemaakt met granaatappelpitjes. Op wit of bruin brood
BEEF TATAKI – 12
gemarineerd en geschroeid rundvlees met ponzusaus, uiensalsa en gebakken uitjes op wit of bruin brood
MAKREEL – 13,5
gerookte makreel met aioli, zeekraal en een partje citroen geserveerd op wit of bruin brood
GAMBA’S – 14,5
flatbread met gemarineerde en gebakken Black Tiger gamba’s, mango en afgemaakt met wasabimayo
PIKANTE KIP – 13
warm geserveerd met gebakken champignon, paprika en ui en sesamzaadjes op flatbread
PULLED PORK – 14
huisgemaakt van de procureur geserveerd op een brioche bun met coleslaw en gebakken uitjes
FALAFEL (V) – 13
geserveerd op een flatbread met gebakken champignon, ui en paprika. Afgemaakt met een gember-kerriesaus
KROKETTEN
HOLTKAMP GARNALEN CROQUETTEN – 16
keuze uit wit of bruin brood met aioli
HOLTKAMP RUNDVLEES CROQUETTEN – 12
keuze uit wit of bruin brood met mosterd
JACKFRUIT KROKETTEN (VN) – 13
standaard geserveerd op wit brood met mosterd
EGGS SUNNY SIDE UP
ITALIAN WAY – 12
uitsmijter met Coppa Nostrano en Grana Padano afgemaakt met zoete paprika. Geserveerd op wit of bruin brood
SCANDINAVIAN WAY – 14
uitsmijter met zalm en kruidenroomkaas, geserveerd met spinazie en kappertjes. Afgemaakt met Hollandse op wit of bruin brood
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALADE – 17,5
little gem sla met gekruide kip en een klassieke caesar dressing, afgemaakt met Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons
SALADE RICHE – 28,5
rijke, luxe salade van Little gem sla met gerookte zalm, Black Tiger gamba’s, coquilles en dun gesneden Coppa Nostrana
STEVIGE TREK
SCHNITZEL – 20,5
van de bovenbil met een goed gevulde champignon roomsaus en een partje citroen
PASTA DIAMANTHAAS – 25,5
verse linguine met paprika, champignon en ui, gecombineerd met een oosterse saus
PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
of te wel pasta met knoflook en (chili)olie, met daarbij nog verse peterselie en Black Tiger gamba’s
KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 19,5
Aziatische stijl curry met verse groenten als paprika, wortel en broccoli. Geserveerd met rijst
BIJ ELK GERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET
BIJGERECHTEN
FRIET – 4
ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5
GROENE SALADE – 4,5
SEIZOENSGROENTEN – 4,5
DINER
VOORGERECHTEN
BROODPLANKJE – 7,5
met diverse huisgemaakte dips
WISSELENDE SOEP
de bediening zal deze toelichten
BEEF TATAKI – 12
gemarineerd en geschroeid rundvlees met ponzusaus, uiensalsa en gebakken uitjes
GAMBA’S – 14,5
Black Tiger gamba’s in olie met knoflook, verse kruiden en rode peper. Geserveerd met brood om te dippen
COURGETTE (VN) – 10,5
noodles gemaakt van courgette geserveerd met en saus van tomaten en verse kruiden
COQUILLES – 15,5
drie stuks met een salsa van sjalotjes en Hollandaise saus
BLINI ZALM – 12
blini’s met gerookte zalm, roomkaas en haringkaviaar
KARAAGE KIP – 11
krokante kip met honing-mosterd glacé, geserveerd met een gember-kerrie mayo
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALADE – 17,5
little gem sla met gekruide kip en een klassieke caesar dressing, afgemaakt met Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons
SALADE RICHE – 28,5
rijke, luxe salade van Little gem sla met gerookte zalm, Black Tiger gamba’s, coquilles en dun gesneden Coppa Nostrana
HOOFDGERECHTEN
PASTA MET DIAMANTHAAS – 25,5
verse linguine met paprika, champignons en ui, gecombineerd met een oosterse saus
SCHNITZEL – 20,5
van de bovenbil met een goed gevulde champignon-roomsaus en een partje citroen
RUMPSTEAK – 29,5
biefstuk van de dikke lende geserveerd met rode wijnsaus welke is afgemaakt met een beetje pure chocolade
PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
of te wel pasta met knoflook en (chili)olie, met daarbij nog verse peterselie en Black Tiger gamba’s
ZALM – 26,5
op de huid gebakken zalmfilet met een citroenbotersaus en een partje citroen
KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 19,5
Aziatische stijl curry met verse groenten als paprika, wortel en broccoli. Geserveerd met rijst
KNOLSELDERIJSTEAK (VN) – 22,5
gemarineerde en gegrilde knolselderij met jus van geroosterde paprika
MOSSELEN – DAGPRIJS
gekookt in witte wijn met mosselgroenten en bijpassende sausjes
BLACK ANGUS BURGER – 22,5
burger van rund op een brioche bun, met jalapeñokaas, bacon en sriracha mayonaise
BIJ ELK HOOFDGERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET
BIJGERECHTEN
FRIET – 4
ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5
GROENE SALADE – 4,5
SEIZOENSGROENTEN – 4,5
NAGERECHTEN
LIMONCELLO TIRAMISU – 9,5
tiramisu gemaakt met in koffie en limoncello gedrenkte lange vingers en daarbij een rasp van witte chocolade
CRÈME BRÛLÉE – 9,5
huisgemaakte klassieke crème brûlée, geserveerd met framboossorbet en pistache crumble
BONBONS – 6
drie soorten van de Texelse Chocolaterie
ETON MESS – 8,5
Britse dessert klassieker met slagroom, pistachemeringue en mangocompote
WISSELEND GEBAK – VA 5,5
van Holtkamp, de bediening licht graag ons assortiment toe of neem een kijkje in de vitrine
CHOCOLADE FRAMBOOS (VN) – 9
vegan chocolademoussetaart met brownie bodem geserveerd met een bolletje framboossorbet
KAASPLANK – 14
diverse Hollandse en internationale kazen gecombineerd met notenbrood en vijgencompote. Wijntip: Pineau des Charantes
LIQUID LEMON CHEESECAKE – 11,5
romige cocktail met Licor 43 en Limoncello. Met recht een liquid cheesecake!
ESPRESSO MARTINI – 10,5
wanneer je niet kan kiezen tussen koffie en een borrel, cocktail van espresso, Kahlùa en vodka