De keuken streeft continu naar verbetering en vernieuwing, op onze kaart vind je dan ook klassiekers gecombineerd met eigentijdse gerechten. Waar mogelijk en haalbaar werken wij graag met lokale leveranciers. Voor elk moment van de dag, of je nou komt voor ontbijt lunch of diner, hebben we een uitgebreide keuze. Tot sluitingstijd van het restaurant zijn er diverse borrelhapjes te bestellen.
ONTBIJT
CROISSANT – 4,5
aardbeienconfituur
FRENCH TOAST – 12,5
wentelteefjes | brioche brood | vers fruit
AÇAI BOWL (VN) – 12
açai | banaan | crunchy cacao granola | kokosflakes | fruit
FRANS ONTBIJT – 10
een croissant met aardbeienconfituur | toast met roerei | mini pain au chocola
TOSTI – 6,8
ham | kaas | ketchup
EGGS BENEDICT – 12
brioche | hollandaise | spinazie | avocado
MET VERSE ZALM – 15
MET SERRANOHAM – 14
LUNCH
BROODJES
TOSTI – 6,8
ham | kaas | ketchup
FLATBREAD GAMBA’S – 15
wasabi mayo | mango | sesamzaadjes | rode peper
ARGENTIJNSE STEAK SANDWICH – 14,5
chimichurri | ingelegde groente
FLATBREAD PIKANTE KIP – 13,5
pittige saus | paprika | champignon | ui
BUIKSPEK – 14
langzaam gegaard | krokante ui | lavas | ingelegde groente
TALEGGIO (V) – 14,5
Italiaanse zachte kaas | perzik | perzikstroop
AVOCADO – 12,5
tomaten salsa | notenmix
MAKREEL – 14,5
gerookt | aioli | citroen | zeekraal
HOLTKAMP GARNALEN CROQUETTEN – 16
HOLTKAMP RUNDVLEES CROQUETTEN – 12,5
PADDENSTOEL-TRUFFEL KROKETTEN (VN) – 13,5
LUNCHTIP!!
LOADED FRIES PULLED PORK – 12,5
huisgemaakte pulled pork van de procureur geserveerd op vers gebakken friet afgemaakt met ingelegde groente, bosui en rode pepertjes
EGGS BENEDICT
MET VERSE ZALM – 15
brioche | hollandaise | spinazie | avocado
MET AVOCADO (V)- 12
brioche | hollandaise | spinazie
MET SERRANOHAM – 14
brioche | hollandaise | spinazie | avocado
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALADE – 18,5
little gem | kippendij | croutons | Grana Padano
SALADE GEITENKAAS – 18,5
de bokkensprong | granaatappel | aardbeien | noten | vijgen
STEVIGE TREK
KIPSATE – 21
kroepoek | rijst | pindasaus
RUNDER BURGER – 23,5
brioche bun | sriracha mayo | jalapeñokaas
PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
linguine | rucola | citroen
KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 21
paprika | broccoli | kokosmelk | noten | rijst
BIJ ELK GERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET
BIJGERECHTEN
FRIET – 4
ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5
GROENE SALADE – 4,5
SEIZOENSGROENTEN – 4,5
STOOFPEERTJES – 4,5
DINER
STARTERS TO SHARE
BROOD MET DIPS – 8
BRUCHETTA MET TOMATENSALSA – 10,5
OESTERS FINES DE CLAIRES – 4,5 P/S
rodewijnazijn | sjalotjes | citroen
VOORGERECHTEN
TONIJNTATAKI – 16,5
wasabi mayo | krokante uitjes | ponzu | zeekraal
ZALM TARTAAR – 15
vadouvan en mierikswortel mayo | wasabi crumble
BEEF TATAKI – 12,5
uiencompote | ponzu | bosui | rood pepertje | sesam
GAMBA’S IN OLIE – 14,5
Black Tiger gamba’s | zeekraal | citroen
BIETENCARPACCIO – 12
geitenkaas | granaatappel | noten | frambozendressing
LANGZAAM GEGAARD BUIKSPEK – 13,5
lavascrème | sesam | bosui | rood pepertje
KARAAGE KIP – 12
krokante kip | honing-mosterd glacé | gember-kerrie mayo
WISSELENDE SOEP
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALADE – 18,5
little gem | kippendij | croutons | Grana Padano
SALADE GEITENKAAS – 18,5
de Bokkensprong | granaatappel | aardbeien | noten | vijgen
HOOFDGERECHTEN
SATÉ VAN KIPPENDIJ- 21
kroepoek | rijst | pindasaus
TOURNEDOS – 37,5
groente crème | pepersaus | amandelcrumble | ± 180 gram
RUMPSTEAK VAN LAM – 29,5
±200 gram | tzatziki | groente crème
PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
linguine | rucola | citroen
ZALM – 27,5
wasabi crumble | venkel beurre blanc | groente crème
KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 21
paprika | broccoli | kokosmelk | noten | rijst (met kip +5)
RUNDER BURGER – 23,5
brioche bun | sriracha mayo | jalapeño kaas | bacon
TRUFFEL-PADDENSTOELENRISOTTO (V) – 24,5
paddenstoelenmix | Texelse oude schapenkaas
MOSSELEN – DAGPRIJS
indien voorradig heerlijke Zeeuwse mosselen
SPECIAL OF THE DAY – DAGPRIJS
de bediening vertelt u hier graag over
BIJ ELK HOOFDGERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET
BIJGERECHTEN
FRIET – 4
ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5
GROENE SALADE – 4,5
SEIZOENSGROENTEN – 4,5
STOOFPEERTJES – 4,5
NAGERECHTEN
TIRAMISU – 9,5
lange vingers | Tia Maria | espresso
CRÈME BRÛLÉE – 9,5
met schapenmelkijs van de Tesselse Ijsmakerij
BONBONS – 6
van dé Texelse Chocolaterie
ETON MESS – 9,5
rood fruit | meringue
WISSELEND GEBAK – VA 5,5
de bediening licht graag ons assortiment toe of neem een kijkje in de vitrine
CHOCOLADE FRAMBOOS (VN) – 9
vegan chocolademoussetaart | framboossorbet
KAASPLANK – 14
diverse Hollandse en internationale kazen | notenbrood | vijgencompote.
Wijntip: Pineau des Charantes
LIQUID LEMON CHEESECAKE – 12,5
romige cocktail met Licor 43 en Limoncello
ESPRESSO MARTINI – 11
met TX Wodka