LOADING CLOSE

Alles van ontbijt tot diner

De keuken streeft continu naar verbetering en vernieuwing, op onze kaart vind je dan ook klassiekers gecombineerd met eigentijdse gerechten. Waar mogelijk en haalbaar werken wij graag met lokale leveranciers. Voor elk moment van de dag, of je nou komt voor ontbijt lunch of diner, hebben we een uitgebreide keuze. Tot sluitingstijd van het restaurant zijn er diverse borrelhapjes te bestellen.

ENGLISH OR GERMAN MENU

ONTBIJT

CROISSANT – 4,5
aardbeienconfituur

TOSTI KAAS – 6,5
met of zonder ham, geserveerd met ketchup

AMERICAN PANCAKES – 12
huisgemaakt met vers fruit, kokos plakes an maple syrup

ACAI BOWL (VN) – 12
bowl van acai en banaan geserveerd met crunchy cacao granola, kokos vlakes en blauwe bessen

FRANS ONTBIJT – 9,5
een croissant met aardbeienconfituur, toast met roerei en een mini pain au chocola

ITALIAN EGGS – 12
uitsmijter met Coppa Nostrano en Grana Padano afgemaakt met zoete paprika. Geserveerd op wit of bruin brood

SCANDINAVIAN EGGS – 14
uitsmijter met zalm en kruidenroomkaas, geserveerd met spinazie en kappertjes. Afgemaakt met Hollandse op wit of bruin brood

LUNCH

BROODJES

TOSTI KAAS – 6,5
met of zonder ham, geserveerd met ketchup

HALLOUMI (VN MOGELIJK) – 13
ongerijpte kaas geserveerd met auberginespread, courgette, pompoen en aubergine afgemaakt met granaatappelpitjes. Op wit of bruin brood

BEEF TATAKI – 12
gemarineerd en geschroeid rundvlees met ponzusaus, uiensalsa en gebakken uitjes op wit of bruin brood

MAKREEL – 13,5
gerookte makreel met aioli, zeekraal en een partje citroen geserveerd op wit of bruin brood

GAMBA’S – 14,5
flatbread met gemarineerde en gebakken Black Tiger gamba’s, mango en afgemaakt met wasabimayo

PIKANTE KIP – 13
warm geserveerd met gebakken champignon, paprika en ui en sesamzaadjes op flatbread

PULLED PORK – 14
huisgemaakt van de procureur geserveerd op een brioche bun met coleslaw en gebakken uitjes

FALAFEL (V) – 13
geserveerd op een flatbread met gebakken champignon, ui en paprika. Afgemaakt met een gember-kerriesaus


KROKETTEN

HOLTKAMP GARNALEN CROQUETTEN – 16
keuze uit wit of bruin brood met aioli

HOLTKAMP RUNDVLEES CROQUETTEN – 12
keuze uit wit of bruin brood met mosterd

JACKFRUIT KROKETTEN (VN) – 13
standaard geserveerd op wit brood met mosterd

EGGS SUNNY SIDE UP

ITALIAN WAY – 12
uitsmijter met Coppa Nostrano en Grana Padano afgemaakt met zoete paprika. Geserveerd op wit of bruin brood

SCANDINAVIAN WAY – 14
uitsmijter met zalm en kruidenroomkaas, geserveerd met spinazie en kappertjes. Afgemaakt met Hollandse op wit of bruin brood

MAALTIJDSALADES

CAESAR SALADE – 17,5
little gem sla met gekruide kip en een klassieke caesar dressing, afgemaakt met Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons

SALADE RICHE – 28,5
rijke, luxe salade van Little gem sla met gerookte zalm, Black Tiger gamba’s, coquilles en dun gesneden Coppa Nostrana

STEVIGE TREK

SCHNITZEL – 20,5
van de bovenbil met een goed gevulde champignon roomsaus en een partje citroen

PASTA DIAMANTHAAS – 25,5
verse linguine met paprika, champignon en ui, gecombineerd met een oosterse saus

PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
of te wel pasta met knoflook en (chili)olie, met daarbij nog verse peterselie en Black Tiger gamba’s

KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 19,5
Aziatische stijl curry met verse groenten als paprika, wortel en broccoli. Geserveerd met rijst

BIJ ELK GERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET

BIJGERECHTEN

FRIET – 4

ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5

GROENE SALADE – 4,5

SEIZOENSGROENTEN – 4,5

DINER

VOORGERECHTEN

BROODPLANKJE – 7,5
met diverse huisgemaakte dips

WISSELENDE SOEP
de bediening zal deze toelichten

BEEF TATAKI – 12
gemarineerd en geschroeid rundvlees met ponzusaus, uiensalsa en gebakken uitjes

GAMBA’S – 14,5
Black Tiger gamba’s in olie met knoflook, verse kruiden en rode peper. Geserveerd met brood om te dippen

COURGETTE (VN) – 10,5
noodles gemaakt van courgette geserveerd met en saus van tomaten en verse kruiden

COQUILLES – 15,5
drie stuks met een salsa van sjalotjes en Hollandaise saus

BLINI ZALM – 12
blini’s met gerookte zalm, roomkaas en haringkaviaar

KARAAGE KIP – 11
krokante kip met honing-mosterd glacé, geserveerd met een gember-kerrie mayo

MAALTIJDSALADES

CAESAR SALADE – 17,5
little gem sla met gekruide kip en een klassieke caesar dressing, afgemaakt met Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons

SALADE RICHE – 28,5
rijke, luxe salade van Little gem sla met gerookte zalm, Black Tiger gamba’s, coquilles en dun gesneden Coppa Nostrana

HOOFDGERECHTEN

PASTA MET DIAMANTHAAS – 25,5
verse linguine met paprika, champignons en ui, gecombineerd met een oosterse saus

SCHNITZEL – 20,5
van de bovenbil met een goed gevulde champignon-roomsaus en een partje citroen

RUMPSTEAK – 29,5
biefstuk van de dikke lende geserveerd met rode wijnsaus welke is afgemaakt met een beetje pure chocolade

PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
of te wel pasta met knoflook en (chili)olie, met daarbij nog verse peterselie en Black Tiger gamba’s

ZALM – 26,5
op de huid gebakken zalmfilet met een citroenbotersaus en een partje citroen

KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 19,5
Aziatische stijl curry met verse groenten als paprika, wortel en broccoli. Geserveerd met rijst

KNOLSELDERIJSTEAK (VN) – 22,5
gemarineerde en gegrilde knolselderij met jus van geroosterde paprika

MOSSELEN – DAGPRIJS
gekookt in witte wijn met mosselgroenten en bijpassende sausjes

BLACK ANGUS BURGER – 22,5
burger van rund op een brioche bun, met jalapeñokaas, bacon en sriracha mayonaise

BIJ ELK HOOFDGERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET

BIJGERECHTEN

FRIET – 4

ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5

GROENE SALADE – 4,5

SEIZOENSGROENTEN – 4,5

NAGERECHTEN

LIMONCELLO TIRAMISU – 9,5
tiramisu gemaakt met in koffie en limoncello gedrenkte lange vingers en daarbij een rasp van witte chocolade

CRÈME BRÛLÉE – 9,5
huisgemaakte klassieke crème brûlée, geserveerd met framboossorbet en pistache crumble

BONBONS – 6
drie soorten van de Texelse Chocolaterie

ETON MESS – 8,5
Britse dessert klassieker met slagroom, pistachemeringue en mangocompote

WISSELEND GEBAK – VA 5,5
van Holtkamp, de bediening licht graag ons assortiment toe of neem een kijkje in de vitrine

CHOCOLADE FRAMBOOS (VN) – 9
vegan chocolademoussetaart met brownie bodem geserveerd met een bolletje framboossorbet

KAASPLANK – 14
diverse Hollandse en internationale kazen gecombineerd met notenbrood en vijgencompote. Wijntip: Pineau des Charantes

LIQUID LEMON CHEESECAKE – 11,5
romige cocktail met Licor 43 en Limoncello. Met recht een liquid cheesecake!

ESPRESSO MARTINI – 10,5
wanneer je niet kan kiezen tussen koffie en een borrel, cocktail van espresso, Kahlùa en vodka