De keuken streeft continu naar verbetering en vernieuwing, op onze kaart vind je dan ook klassiekers gecombineerd met eigentijdse gerechten. Waar mogelijk en haalbaar werken wij graag met lokale leveranciers. Voor elk moment van de dag, of je nou komt voor ontbijt lunch of diner, hebben we een uitgebreide keuze. Tot sluitingstijd van het restaurant zijn er diverse borrelhapjes te bestellen.
ONTBIJT
CROISSANT – 4,5
aardbeienconfituur
FRENCH TOAST – 12,5
met vers fruit en maple syrup
AÇAI BOWL (VN) – 12
bowl van açai en banaan geserveerd met crunchy cacao granola, kokos flakes en vers fruit
FRANS ONTBIJT – 10
een croissant met aardbeienconfituur, toast met roerei en een mini pain au chocola
ITALIAN EGGS – 12
uitsmijter met Coppa Nostrano en Grana Padano afgemaakt met huisgemaakte pesto. Geserveerd op wit of bruin brood
GEITENKAAS OMELET – 13,5
‘all white’ omelet met geitenkaas van de Bokkensprong gevuld met boerenkool
PANINI – 8,5
met kaas, tomaat en huisgemaakte pesto
LUNCH
BROODJES
CAPONATA BURRATA (VN MOGELIJK) – 13
Siciliaanse salade van onder andere aubergine, olijven en pijnboompitten geserveerd met frisse buffel stracciatella
STEAK TARTAAR – 15
vers en fijngesneden rundvlees aangemaakt met augurk, eidooier en kappertjes, afgemaakt met mosterd mayonaise
TONIJNSALADE – 12,5
huisgemaakte salade aangemaakt met onder andere kappertjes, augurk en paprika. Geserveerd met dille en een partje citroen
GAMBA’S – 14,5
flatbread met gemarineerde en gebakken Black Tiger gamba’s, mango en afgemaakt met wasabimayo
CHICKEN ‘N WAFFLE – 13
hartige wafel geserveerd met sweet en sour kip van kippendij, afgemaakt met een gebakken ei en guacamole
TALEGGIO (V) – 13,5
Italiaanse zachte kaas gesmolten op een broodje geserveerd met huisgemaakte stoofpeertjes en hazelnoten crunch
HOLTKAMP GARNALEN CROQUETTEN – 16
HOLTKAMP RUNDVLEES CROQUETTEN – 12,5
VEGA KROKETTEN (VN) – 12,5
LUNCHTIP!!
LOADED FRIES PULLED PORK – 12,5
huisgemaakte pulled pork van de procureur geserveerd op vers gebakken friet afgemaakt met ingelegde groente, bosui en rode pepertjes
ALL DAY BREAKFAST
ITALIAN WAY – 12
uitsmijter met Coppa Nostrano en Grana Padano afgemaakt met huisgemaakte pesto. Geserveerd op wit of bruin brood
GEITENKAAS OMELET – 13,5
‘all white’ omelet met geitenkaas van de Bokkensprong gevuld met boerenkool
PANINI – 8,5
met kaas, tomaat en huisgemaakte pesto
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALADE – 17,5
little gem sla met gekruide kip en een klassieke caesar dressing, afgemaakt met Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons
SALADE RICHE – 28,5
rijke, luxe salade van Little gem sla met gerookte zalm, Black Tiger gamba’s, coquilles en dun gesneden Coppa Nostrana
STEVIGE TREK
KIPSATE – 21
gemaakt van Indisch gekruide kippendijen, geserveerd met pindasaus en kroepoek
BURGER – 22,5
burger van rund op een brioche bun, klassiek met kaas, bacon en ei en afgemaakt met een mierikswortel ketchup
PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
of te wel pasta met knoflook en (chili)olie, met daarbij nog verse peterselie en Black Tiger gamba’s
KOKOS KIKKERERWTENCURRY (VN) – 19,5
Aziatische stijl groente curry met broccoli, zoete aardappel, kikkererwten afgetopt met cashewnoten en kokosflakes. Geserveerd met rijst en kokosyoghurt
BIJ ELK GERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET
BIJGERECHTEN
FRIET – 4
ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5
GROENE SALADE – 4,5
SEIZOENSGROENTEN – 4,5
STOOFPEERTJES – 4,5
DINER
VOORGERECHTEN
BROODPLANKJE – 7,5
met diverse huisgemaakte dips
WISSELENDE SOEP
de bediening zal deze toelichten
BRUSCHETTA’S (V) – 10,5
met caponata en stracciatella
STEAK TARTAAR – 15
vers en fijngesneden rundvlees aangemaakt met augurk, eidooier en kappertjes, afgemaakt met mosterd mayonaise. Geserveerd met brioche
GAMBA’S – 14,5
Black Tiger gamba’s in olie met knoflook, verse kruiden en rode peper. Geserveerd met brood om te dippen
AVOCADO COCKTAIL (VN) – 12
met little gem sla, paprika en cherrytomaat afgemaakt met harissa-kokosdressing en granaatappelpitjes
BUIKSPEK – 13,5
warm geserveerd met een sticky saus van teriyaki afgemaakt met bosui, rode peper en gefrituurde uitjes
KARAAGE KIP – 11
krokante kip met honing-mosterd glacé, geserveerd met een gember-kerrie mayo
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALADE – 18,5
little gem sla met gekruide kip en een klassieke caesar dressing, afgemaakt met Parmezaanse kaas en huisgemaakte croutons
SALADE GEITENKAAS – 18,5
met geitenkaas van de Bokkensprong, geserveerd met boerenkool, noten en vijgen
HOOFDGERECHTEN
KIP SATE – 21
gemaakt van Indisch gekruide kippendijen, geserveerd met pindasaus en kroepoek
TOURNEDOS – 34,5
gegrilde biefstuk van de haas van ± 180 gram
LAMSBIEFSTUK – 29,5
van de rump van ±200 gram geserveerd met een huisgemaakte yoghurt-muntsaus
PASTA AGLIO E OLIO MET GAMBA’S – 23,5
of te wel pasta met knoflook en (chili)olie, met daarbij nog verse peterselie en Black Tiger gamba’s
TONIJN – 32,5
gegrilde tonijnsteak met mangosalsa en gebrande limoen
KOKOS CURRY (VN) – 19,5
Aziatische stijl groente curry met broccoli, zoete aardappel, kikkererwten afgetopt met cashewnoten en kokosflakes. Geserveerd met rijst en kokosyoghurt
TEXELSE KAASFONDUE (V) – 25
brandnetel-, wezenparel- en sambalkaas van kaasboerderij Wezenspyk. Geserveerd met groenten en brood
KABELJAUW – 26,5
gelakt met oosterse saus met teriyaki, geserveerd met gebrande limoen met venkel en luchtige wasabi mayo
RUNDER BURGER – 22,5
burger van rund op een brioche bun, klassiek met kaas, bacon en ei afgemaakt met mierikswortel ketchup
BIJ ELK HOOFDGERECHT IS ÉÉN BIJGERECHT INCLUSIEF, 1 EURO SUPPLEMENT VOOR ZOETE AARDAPPELFRIET
BIJGERECHTEN
FRIET – 4
ZOETE AARDAPPELFRIET – 5,5
GROENE SALADE – 4,5
SEIZOENSGROENTEN – 4,5
STOOFPEERTJES – 4,5
NAGERECHTEN
TIRAMISU – 9,5
zoals het hoort met koffie en lange vingers met opgeklopte mascarpone en geraspte chocolade
CRÈME BRÛLÉE – 9,5
huisgemaakte klassieke crème brûlée, geserveerd met schapenmelkijs van de Tesselse Ijsmakerij
BONBONS – 6
drie soorten van de Texelse Chocolaterie
ETON MESS – 9,5
Britse dessert klassieker van geklopte room, meringue en rood fruit
WISSELEND GEBAK – VA 5,5
van Holtkamp, de bediening licht graag ons assortiment toe of neem een kijkje in de vitrine
CHOCOLADE FRAMBOOS (VN) – 9
vegan chocolademoussetaart met brownie bodem geserveerd met een bolletje framboossorbet
KAASPLANK – 14
diverse Hollandse en internationale kazen gecombineerd met notenbrood en vijgencompote. Wijntip: Pineau des Charantes
LIQUID LEMON CHEESECAKE – 11,5
romige cocktail met Licor 43 en Limoncello. Met recht een liquid cheesecake!
ESPRESSO MARTINI – 10,5
wanneer je niet kan kiezen tussen koffie en een borrel, cocktail van espresso, Kahlùa en vodka